Allmänna villkor

Allmänna villkor gäller när du handlar eller besöker DR. Herbals. Detta  avtal ingås mellan dig och DR. Herbals.

Betalning

Alla belopp är i SEK inkl. moms.

Faktura – Ej aktuellt för närvarande.

Leverans och Leveranstid

Leveranser inom Europa och Sverige – 79 SEK (leveranstid 1 – 3 arbetsdagar).

Så fort din order är gjord så hanteras den av personal på kontoret som ser till att skicka paketet med en gång. Vi kan härmed inte garantera den uppskattade leveranstiden då tiden kan komma att påverkas av en del yttre faktorer som är bortom Dr. Herbals specialitet. Vi kan därmed förbehålla oss rätten till att inte ersätta ett ärende som därav gäller leveransförsening. Vid retur av paket ombesörjer kunden kostnaden för returfrakt.

Observera att ditt paket skickas i samarbete med någon av våra 3PL-partners och kan därför komma från olika EU-länder. Avsändaren i Sverige är alltid drherbals.se

Åldersgräns

Vid alla köp på DR. herbals gäller en åldersgräns där du måste du vara 18 år och myndig. Med målsmans medgivande kan du som är under 18 år handla på vår webbshop.

Betalning

Vi tar emot kortbetalningar.

Detta gör du enkelt och säkert med VISA och MASTERCARD.

Vi tar även betalt med Paypal som är väldigt tryggt och säkert.

Kvalitet och säkerhet är något som vi på DR. Herbals är mycket måna om så därför lagras ingen data ifrån dig på några servrar inhouse utan allting sparas på säkra och skyddade servrar med krypterad kommunikation mellan både dig, oss och databasen.

Vi använder oss av 3D secure som är en säkerhetslösning för betalningar på internet som har tagits fram av kortnätverken Visa och Mastercard (3D Secure går även under namnen Verified by Visa och MasterCard Secure Code). Rent praktiskt innebär 3D Secure att kortkunden, utöver sina kortuppgifter, även måste ange ett lösenord för att fullfölja sin betalning.

Avbeställning eller ändring av order

För att avbeställa eller ändra en order är det viktigt att du hör av dig till oss så fort som möjligt. Detta kan du göra enklast via vår live-chat eller via mail på info@drherbals.se. Det är viktigt att du gör detta så snart som möjligt efter att du har lagt din beställning för att vi ska kunna ändra produkten. Beställningar skickas ofta inom loppet av 60 minuter och ändringar eller avbeställningar måste ske inom denna tidsram för att undvika att vi redan har skickat iväg produkten. Vid en avbeställning av en order som redan är skickad debiteras du som kund 210 SEK ink. moms som är en avgift som tillkommer för fraktkostnader, administration, hantering samt material.

Ångerrätt

Som kund hos oss på DR. Herbals har du alltid rätt till ångra ditt köp inom 14 dagar efter att du har mottagit din order. För att ångra ditt köp behöver du kontakta oss inom denna tidsram från att du mottagit din beställning. Produkten skall returneras i originalförpackning och får inte vara använd.

Om paketet returneras återbetalar vi köpeskillingen, exklusive tur- och returfrakt, förutsatt att produkten inte har öppnats samt tvättats. Vid retur står du för returkostnaden och transportrisken, vi föreslår därför att du packar din retur väl och använder dig av spårbar frakt.

Vi på DR. Herbals lämnar inget öppet köp på produkter där förseglingen har brutits. Vi lämnar dessutom inga garantier på öppnade produkter. Vi kan inte återsälja eller återanvända produkter som har använts.

Paket returnerade av speditör

Leder till att du som kund blir debiterad enligt speditörens prislista för returnering till oss som avsändare. Eventuella fraktkostnader i samband med kundens köp återbetalas ej vid returnerade paket av speditör. Du blir debiterad när vi krediterar din beställning på ett administrativt tilläg på 15% av kostnaderna enligt modellen 79kr för fraktkostnader och outlöst paket.

Försenad leverans och bortkomna paket 

Vår tillämpade väntetid är på 14 dagar innan vi räknar en försändelse som bortkommen och vi ersätter med en ny försändelse. Om paketet skickas tillbaka till oss av speditör efter 14 dagar från sändingsdatum och fortfarande är i leveranskedjan ersätter vi med att återbetala fraktkostnader.

Medicinsk ansvarsfriskrivning 

Våra produkter här på DR. Herbals är inte avsedda för att behandla, bota eller diagnostisera sjukdomar. Allt innehåll på vår webbplats tillkommer i syfte av information som vi kan tillämpa er. Våra produkter är inget substitut för tillämpade mediciner.

Tull och laglighet 

Du är ansvarig för tull och laglighet när du genomför ett köp på (www.drherbals.se) som konsument för att kontrollera laglighet och eventuella juridiska omständigheter. DR. Herbals ersätter aldrig paket p.g.a tullbeslag. Vi uppmuntrar våra kunder att ha god kännedom om lagstiftningen i landet ni beställer till. Vid eventuellt beslag kommer paketet endera destrueras av tullen, alternativt återskickas till oss. Våra CBD oljor innehåller 0,00% THC och ger inga utslag som helst på drogtest.

Om DR. Herbals

Adress:

DR. Herbals Ltd

Professor velizar velkov 19, Sofia

VAT-nr: BG206249430

Vi har en kvalitetsgaranti

På DR. Herbals som gör att du när som helst kan kontakta oss ifall du inte känner dig nöjd med en vara eller tjänst ifrån oss.