Om Oss

Vår historia

Hos DR. Herbals® är vi ett team av CBD-förespråkare med visionen om en bättre värld: en där människor kan förbättra livskvaliteten på naturliga sätt – utan att riskera deras hälsa.

Vi förstår hur svårt det kan bli att hitta en pålitlig hampa-leverantör. Det är därför vi här på DR. Herbals finns. Vårt urval av hampa inkluderar endast rena och potenta extrakt/blommor, som kommer från organisk hampa, extraherad med etiska metoder och laboratorietestad för kvalitet. Vi använder oss endast av metoden med CO2 extraktion eftersom fördelarna väger så mycket, och en av dem absolut viktigaste är just kvalitén på slutprodukten som till nästan är 100% fri ifrån kontaminationer eller lösningsmedel såsom alkohol etc, som kan ofta förekomma och hittas i andra metoder.

När du vill fråga oss om doseringen, rekommenderade konsumtionsmetoder eller vilken hampa-olja som fungerar bäst för dig, kan du kontakta oss på vår hemsida, mail eller sociala medier.

Grunden till våra produkter är alltid 100% ekologisk och GMO-fri hampa som odlas utan användning av bekämpningsmedel eller andra farliga föreningar. Vårt mål är att vara en trygg och tillförlitlig källa för ekologiska och naturliga hampa produkter, med hög kvalitet. Vi värdesätter hela processen, från frö till produkt, och respekterar vår natur och jord på vägen dit. 

Varför ska jag välja DR. Herbals?

Vi erbjuder en bekväm och enkel beställningsupplevelse och ägnar konsekvent resurser för att förbättra kundupplevelsen här på vår officiella DR. Herbals web-butik. Vi tror att utbildning är avgörande för en högkvalitativ hampa-upplevelse, så titta runt på webbplatsen för ett värdefullt utbud av allmän information om hampa och CBD. Vi erbjuder en säker och enkel lösning för att få det du behöver. Vi använder ett CO2 -utvinningssystem som vårt huvudsakliga verktyg för att extrahera alla aktiva föreningar från våra hampa växter. Detta är en värmelös och lösningsmedelsfri metod som säkerställer den maximala styrkan och renheten hos slutprodukten. Det viktigaste hos oss är att våra kunder får vad de betalar för, och gärna lite mer.