CBD mot stress, ångest och depression

CBD mot Stress, Ångest och Depression

Vi lever i ett samhälle som växer allt fortare, och där det materiella utvecklas allt snabbare än någonsin. Vi lever dagligen med att bemöta nya kamper och utmaningar både inom arbete och i hushållen. Allt från telefonsamtal, meddelanden, sociala medier springer efter oss..

Med detta tillför det stress och ångest i många människor liv. Allt fler och fler människor blir stressade, och allt fler blir så med deprimerade. Statistiken av antalet döda p.g.a självmord ökar allt mer. Det är väldigt allvarligt att leva med stress, ångest och depression. Det påverkar oss i det yttre så som i det inre. Stress leder till att våra energier sprider stress och kan påverka andra i vår miljö. Eftersom stress symtom kan påverka din kropp, dina tankar, känslor samt beteende.

Det värsta som människor kan uppleva från stress är när det går från en mindre, tillfällig stress till kronisk stress. Kronisk stress är väldigt allvarligt och kan leda till andra allvarligare sjukdomar som magsår, högt blodtryck, hjärt och kärlsjukdom, övervikt och diabetes.

Stress påverkar oss fysiskt genom att det medför en känsla av ångest som beskriv ”som ett tryck i bröstet”. Väldigt obehagligt och kan leda till depression. Dessa besvär lever i synergi med varandra och är som en ond cirkel som lever i din livscykel. Det är inte nyttig alls för oss att leva med dessa besvär. Det absolut mest märkvärdiga är att dessa besvär oftast påverkar oss utan att vi själva märker av de. Det är oftast vänner eller familj i ens omgivning som påpekar stress symtom.

  • Det är självklart att människor i dagens samhälle blir allt mer stressade och upplever ångest som leder till depression. Världen utvecklas i en drastisk fart där det är svårt att hänga med och sticka ut bland så många människor. När vi känner oss deprimerade brukar det oftast leda till att vi väljer att  stänga in oss och logga ut från den yttre världen. Vi begränsar oss eftersom vi inte känner oss tillräckliga eller fullständiga nog för att prestera och lyckas. Vi glömmer att man behöver misslyckas i livet innan vi kan göra framsteg. ”Det tar 100 `nej´ innan man får ett `ja´ ”. Samhället kräver tyvärr väldigt mycket av människan idag. Vi arbetar 8-9 timmar varje dag, 5 dagar i veckan. Sedan ska vi träna, laga mat, göra sysslor, uppdatera sociala medier, träffa vänner. Hänga med i samhället och dess utveckling tar mycket på våra energier. Man behöver ”tippa på tå” i dagens samhälle för att hänga med. Det är viktigt att man finner sin inre balans och harmoni i livet. Man skall uppskatta sig själv så mycket för den man är, samt för alla förutsättningar man har.

Testa gärna vår CBD olja 15% som har fått mycket goda recensioner av folk som lider av bland annat stress och ångest.

”The permanent journal” har även utfört en studie som tyder på att 79% av deltagande som använde CBD blev av med sina ångestbesvär.

https://www.thepermanentejournal.org/issues/43-the-permanente-journal/original-research-and-contributions/6960-cannabidiol-in-anxiety-and-sleep-a-large-case-series.html

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *